Nieuw beoogd voorzitter en Assessor TE bekend!

In de afgelopen maanden heeft het bestuur diverse gesprekken gevoerd met een goed ingevoerd bestuurslid om het voorzitterschap over te nemen en een enthousiaste kandidaat voor de functie van Assessor TE. We zijn enorm verheugd dat beiden zich kandidaat hebben gesteld. Onderstaand stellen zij zich aan u voor:

Mereille Buma (rechts op foto)
Mereille heeft na haar studie tandheelkunde (ACTA, 2001) eerst een jaar in diverse praktijken waargenomen. In 2002 is ze gaan werken bij tandartsengroepspraktijk Westzijde te Zaandam. Eerst als tandarts medewerker en later als tandarts eigenaar. Haar interesses liggen naast de algemene praktijk onder andere bij de endodontie, slijtage behandelingen en praktijkorganisatie. Mereille draait inmiddels alweer twee jaar in het bestuur mee en kijkt er naar uit om het voorzitterschap op zich te mogen nemen en een bijdrage te kunnen leveren aan het overbrengen van kennis naar de algemene praktijk.

Maaike IJzendoorn (links op foto)
Maaike heeft haar studie tandheelkunde op het ACTA in 2001 afgerond. Daarna heeft zij een aantal jaren bij de Jeugdtandverzorging Den Haag  gewerkt en gelijktijdig ook bij M2Tandarsten begonnen. Daarnaast was ze instructeur op de dependance ACTA Den Haag. In 2006-2009 heeft ze de TEO opleiding volbracht. Sindsdien is zij endodontoloog/algemeen practicus bij M2Tandartsen, een grote praktijk met veel jongere collega’s, die zij graag van raad (en daad) op het gebied van de endodontologie voorziet. Maaike draagt graag haar steentje bij aan de NVvE; een mooie vereniging die dienstbaar is aan de beroepsgroep.