Bestuur NVvE

Bestuurswisseling

Op de foto: het ‘oude’ bestuur, v.l.n.r.: Ellemieke Hin, Michiel Stevens, Hans Dellemijn, Danielle Boonzaaijer, Isabel Uges en Bart van den Heuvel.

Tijdens  de algemene ledenvergadering op 10 maart hebben we afscheid genomen van voorzitter Danielle Boonzaaijer en secretaris Hans Dellemijn. Beiden zijn van grote betekenis geweest voor  de vereniging. Danielle als alles overziende spin in het web, en Hans onder andere als voortrekker van de digitale nieuwsbrief. Ook penningmeester Bart van den Heuvel heeft  zijn afscheid aangekondigd, maar hij blijft nog een half jaar aan om lopende zaken af te ronden. Een opvolger heeft zich nog niet gemeld, dus… aarzel vooral niet!

Nieuw in bestuur zijn Mereille Buma en Sander Loos. Zij stellen zich onder aan dit bericht even voor.

Het bestuur is nu als volgt samengesteld:

Ellemieke Hin (39), tandarts-endodontoloog met verwijspraktijk in Heemstede. Sinds maart 2014 is ze bestuurslid van de NVvE en op 10 maart is ze benoemd tot voorzitter.

Bart van den Heuvel (48), Commandant Defensie Tandheelkundige Dienst, penningmeester. Hij zit sinds maart 2013 in het bestuur.

Mereille Buma-Hofman (41), algemeen practicus bij groepspraktijk Westzijde in Zaandam. Sinds maart 2018 is ze algemeen bestuurslid.

Michiel Stevens (47), algemeen practicus, maat bij Tandstad in Almere. Hij is bestuurslid sinds maart 2014 en op dit moment belast met communicatie en verantwoordelijk voor de website.

Isabel Pierik-Uges (36), algemeen practicus in Hoofddorp en in Harderwijk. Sinds 2015 is ze bestuurslid en in maart 2018 is ze benoemd tot secretaris.

Sander Loos (57), tandarts-endodontoloog bij Tandartspraktijk Soestdijk. Hij is sinds maart 2018 bestuurslid en is belast met communicatie.

 

Nieuw in het NVvE-bestuur:

Sander Loos

“Ik ben 57 jaar en leef al 33 jaar in zonde samen met Ilona (ook tandarts). Onze kinderen zijn 20 en 24 jaar oud en willen NIETS met tandheelkunde te maken hebben. Te veel over gehoord aan tafel. In 1987 ben ik pre-ACTA afgestudeerd aan de UvA. Aansluitend heb ik tot 2000 praktijk gevoerd met Ilona in Amsterdam Slotermeer. Sinds 2000 werken we ‘op stand’, in onze praktijk in Soest. Onder de rook van paleis Soestdijk. Mijn postdoctoraal endodontologie heb ik afgerond in 2014. Mijn tandheelkundige loopbaan is al sinds mijn studie hand in hand gegaan met mijn journalistieke carrière. Van 1980 tot 2000 heb ik met veel plezier gewerkt voor RTV Noord Holland, Het Parool, De Volkskrant, Eurosport en NOS Langs de Lijn.

Als het aan mij ligt wordt de NVvE de komende jaren interactiever. Bijvoorbeeld door een digitaal loket op de website waar leden vragen en casus kunnen voorleggen. Maar ook door het ontwikkelen van informatiefolders voor patiënten. En, last but not least, als het aan mij ligt gaat de NVvE de deur uit! De boer op! Niet meer twee congressen per jaar in Amsterdam, maar ten minste een keer per jaar elders in t land. Van Leeuwarden tot Maastricht. Van Terneuzen tot Den Helder!”

Mereille Buma

“Ik ben Mereille Buma, getrouwd met Jeroen en moeder van drie kinderen. In 2001 rondde ik mijn studie Tandheelkunde af aan het ACTA, waarna ik ruim een jaar heb waargenomen in diverse praktijken. Sinds 2002 ben ik werkzaam bij Tandartsengroepspraktijk Westzijde in Zaandam, alwaar ik mij naast de algemene tandheelkunde ben gaan verdiepen in de magische wereld van de kanaalbehandelingen. Sinds 2006 ben ik maatschapslid van de Tandartsengroepspraktijk Westzijde en verantwoordelijk voor ons personeel, wat een hele uitdaging is met alle parttime dames die bij ons werken. Ik werk drie dagen aan de stoel en ben een halve dag per week bezig met organisatie binnen de praktijk. Een leuke afwisseling. Met veel plezier ben ik bereid om plaats te nemen in het bestuur. In eerste instantie als algemeen bestuurslid en wellicht later in een meer specifieke functie.”