NVvE

Algemene Ledenvergadering – zaterdag 3 oktober 2020, 14:30 – 17:00 uur

NVvE leden zijn van harte welkom om de Algemene Ledenvergadering bij te wonen op zaterdagmiddag 3 oktober 2020 van 14:30-17:00 uur in Hotel Van der Valk Zuid-As, Amsterdam.

In aansluiting op de Algemene Ledenvergadering hebben we een korte, inspirerende lezing in petto, waarna we de middag afsluiten met een hapje en drankje.

Bij de aankondiging van de Algemene Ledenvergadering in het voorjaar van 2020 (die we helaas moesten annuleren), informeerden wij u over de voorgenomen bestuurswijzigingen: het aftreden van Ellemieke Hin (voorzitter), het overdragen van het voorzitterschap aan Mereille Buma (vice-voorzitter) en het toetreden van Maaike IJzendoorn in de functie van Assessor TE. We hopen deze wijzigingen op 3 oktober aanstaande te kunnen bekrachtigen. Maaike en Mereille stellen zich via deze link graag nog een keer aan u voor.

Aanmelden
In verband met de maatregelen rondom Corona is vooraf aanmelden noodzakelijk. Dit kan door uiterlijk maandag 28 september een mail te sturen naar nvve@dmdesk.nl. NVvE leden hebben op 1 september een persoonlijke uitnodiging ontvangen om de ALV bij te wonen.