Algemene voorwaarden

Congresregistratie
Door u te registreren voor dit congres, gaat u (de deelnemer) ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie- en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met dit congres. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij, zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer. Als u de gegevens die zijn vermeld als “verplicht” niet indient, kunnen we uw registratie niet voltooien.

Webinar aankoop
Let op: u bestelt één of meer webinars! Graag uw aandacht voor het volgende:
Na betaling van de bestelling, kunt u het webinar meteen op een computer of daarvoor geschikt apparaat bekijken. Door op “Afrekenen” te klikken ziet u af van uw herroepingsrecht en stemt u in met directe levering. U kunt een webinar (digitale lezing) dus NIET ruilen of annuleren. Weet u zeker dat u een webinar-bestelling wilt plaatsen?

Het auteursrecht en/of intellectueel eigendomsrecht dat verband houdt met het webinar is/blijft eigendom van de NVvE en/of de sprekers. Uw persoonlijke persoonlijke gegevens worden verwerkt voor registratie- en afhandelingsdoeleinden en om u informatie te sturen in verband met dit webinar. Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend gebruikt in overeenstemming met de huidige EU-wetgeving inzake gegevensbescherming (AVG) en zullen niet worden bekendgemaakt aan een derde partij, zonder de schriftelijke toestemming van de deelnemer. Als u de gegevens die zijn vermeld als “verplicht” niet indient, kunnen we uw registratie niet voltooien.