Angela Kortlever

ACTA: afgestudeerden gefeliciteerd, en nieuwe studenten: welkom!

Sinds juni 2017 mogen 2 afgestudeerden zich tandarts-endodontoloog noemen. We feliciteren Angela Kortlever en Dieuwertje de Groot-Kuin. Zij hebben op 22 september 2017 hun diploma in ontvangst genomen.

De externe examinator voor het mondeling examinator was Fernando Salvador Durán-Sindreu Terol uit Barcelona. De NVvE-vertegenwoordiger was tandarts-endodontoloog Frederique Kuenen.

De afgestudeerden stellen zich kort aan u voor.

Angela Kortlever
Na drie jaar is de leuke afwisseling tussen leren en werken voorbij. Een nieuwe mijlpaal is bereikt en de tijd om fulltime aan de slag te gaan als officiële tandarts-endodontologe is aangebroken. Ik ben erg enthousiast over het begin van deze nieuwe fase!

 

Dieuwertje de Groot-Kuin
Met een ontspannen glimlach is het tijd voor nieuwe uitdagingen! Drie gezellige en drukke jaren kan ik nu hopelijk opvolgen met het geven van presentaties over ons geweldige vak. Hopelijk tot snel.

 

Welkom nieuwe studenten!

Uit ruim 32 kandidaten zijn 4 tandartsen geselecteerd om in september aan de opleiding endodontologie te beginnen. Ze vertellen kort iets over zichzelf.

Sophie van Erck
Hallo, ik ben Sophie Van Erck. Geboren en getogen in België, waar ik in 2011 aan de K.U.Leuven ben afgestudeerd.  Mijn interesse binnen de tandheelkunde ging altijd al uit naar endodontologie.  Na de leergang aan het ACTA te hebben gevolgd, wou ik mij hier heel graag verder in specialiseren.  Naast mijn beroep hou ik erg van citytrippen.

 

 

Eva Tromp
Mijn naam is Eva Tromp. In 2008 ben ik afgestudeerd aan het ACTA. Na een brede  oriëntatie binnen de tandheelkunde heb ik mij gerealiseerd dat mijn passie bij de Endodontologie ligt. Bij het werken in de praktijk mis ik de wetenschappelijke verdieping. Ik kijk er dan ook zeer naar uit om in september met de master Endodontologie te beginnen. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur, op het water of in de turnzaal.

 

Jaap van den Broek
In 2010 ben ik afgestudeerd in Nijmegen. De afgelopen jaren heb ik met veel plezier in de algemene praktijk gewerkt, waar ik geïnspireerd ben geraakt door een aantal gedifferentieerde tandartsen om me heen. Ik lever graag een hoge kwaliteit werk af aan de patiënt en ben daarom steeds meer met de microscoop gaan werken. Na een aantal cursussen gevolgd te hebben, wil ik mijn niveau en kennis nog veel verder vergroten en ben daarom blij dat ik ben toegelaten tot de opleiding. In mijn vrije tijd kook en eet ik graag, reis er lustig op los, sport graag en houd van auto’s.

 

Maher Farah
Mijn naam is Maher Farah. Ik kom uit Israël, daar ben ik aan de Hebreeuwse Universiteit in de historische stad Jerusalem opgeleid. Na een paar jaar werken in Israël zocht ik naar nieuwe ervaringen buiten mijn omgeving. Ik heb voor Nederland gekozen vanwege het hoge niveau van tandheelkunde , waar ik me verder professioneel kon ontwikkelen. Na jaren plezierig in een groepspraktijk werkzaam te zijn geweest, groeide mijn passie en affiniteit voor het uitdagende vakgebied Endodontologie steeds en met veel enthousiasme heb ik voor de opleiding Endodontologie gesolliciteerd. Ik verheug me erop mijn kennis en vaardigheden uit te breiden in dit vakgebied.