Aankomend nieuw bestuurslid Jaap van den Broek

Tijdens de algemene ledenvergadering op zaterdag 9 maart zijn we voornemens om Jaap van den Broek te benoemen tot lid van het bestuur, in de functie van algemeen lid.

Benieuwd wie Jaap is? Hij stelt zich graag aan u voor.

Ik ben opgegroeid in Gemert en heb mijn middelbare school afgerond in Uden en Den Bosch. Hierna ben ik tandheelkunde gaan studeren in Nijmegen, waar ik mijn vrouw Daphne heb leren kennen. Tijdens mijn studiejaren heb ik volop genoten van het studentenleven en diverse bestuursfuncties bekleed.

Na het afronden van mijn studie tandheelkunde in 2010 zijn Daphne en ik naar Bosch verhuisd. In de daaropvolgende jaren heb ik me in diverse onderwerpen van de tandheelkunde verdiept, in verschillende algemene praktijken in Moergestel en Kerkdriel. In Kerkdriel ben ik door Jan Paul Bressers en Bram Lak in aanraking gekomen met de endodontologie. Na het volgen van diverse endo cursussen, besefte ik dat ik me hierin verder wilde verdiepen. In 2017 was het zover en startte ik met de postdoctorale opleiding endodontologie aan ACTA.

Tijdens mijn opleiding ben ik blijven werken in de praktijk in Kerkdriel. De afronding van mijn opleiding viel samen met de praktijksamenwerking met Dental Clinics. Sinds 2020 ben ik, samen met een collega, tandarts-directeur van de vestigingen in Hedel en Kerkdriel. Met inmiddels twee kinderen, een verhuizing en een verbouwing achter de rug, is mijn leven inmiddels weer in wat rustiger vaarwater terecht gekomen. Tijd voor een nieuwe uitdaging dus!

Omdat de tandheelkunde, dus ook het vakgebied endodontologie, voortdurend in beweging is, vind ik het belangrijk dat er zo’n mooie vereniging als de NVvE is. Hierdoor kunnen we bij- en nascholing blijven volgen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en de stand van de wetenschap. Daarnaast zorgt de NVvE ervoor dat onze belangen worden behartigd, zodat we onze patiënten de best mogelijke zorg kunnen blijven bieden. Met bijzonder veel plezier draagt ik hier de komende jaren mijn steentje aan bij!