Aankomend nieuw bestuurslid Bram lak

Tijdens de algemene ledenvergadering op zaterdag 4 november zijn we voornemens om Bram lak tot lid van het bestuur te benoemen, in de functie van algemeen lid.

Wie is Bram Lak?
Ik ben opgegroeid in Eindhoven, waar ik een leuke jeugd heb gehad. In 1997 ben ik mijn studie tandheelkunde begonnen in Nijmegen, die ik zonder al te veel oponthoud succesvol heb afgerond. Daarna ben ik met mijn toenmalige vriendin – inmiddels mijn vrouw – in Utrecht gaan wonen.

Naast mijn werk in de algemene tandartspraktijk, was ik als docent verbonden aan de afdeling parodontologie in Nijmegen. Hier kwam ik er al snel achter dat je binnen dit vakgebied wel erg afhankelijk bent van de medewerking van de patiënt. Tijdens mijn praktijkwerk begon ik steeds meer interesse te krijgen in wortelkanaalbehandelingen, en in 2007 ben ik begonnen met de postdoctorale opleiding Endodontologie aan het ACTA.

Na het afronden van deze opleiding heb ik enkele jaren in een verwijspraktijk in Kerkdriel gewerkt, maar sinds 2016 fiets ik met plezier naar mijn praktijk in De Bilt. Naast mijn werk ben ik actief geweest in verschillende commissies van de NVvE en was ik bestuurslid van TEN (Tandarts Endodontologen Nederland). Het geven van onderwijs in de vorm van lezingen blijf ik een leuke afwisseling vinden. Vanuit een sociaal oogpunt heeft de live presentatie tijdens een congres of klinische avond mijn voorkeur boven het online gebeuren.

Nu onze dochters wat ouder zijn, is er weer tijd vrijgekomen om mij in te zetten binnen het bestuur van de NVvE, waar ik reuze veel zin in hebt. Ik hoop u in de komende jaren regelmatig persoonlijk te kunnen ontmoeten!